Participa en el segon pilot!

El projecte europeu “Hands-On ICT: Learn, practice, teach creativity and ICT” (http://handsonict.eu/) està finançat pel programa Lifelong Learning i té per objectiu acompanyar als docents en l’adquisició de coneixements sobre eines TIC per a les experiències d’ensenyament-aprenentatge.

Aquest projecte, liderat per la UOC, es va iniciar al gener del 2013 i finalitza a l’abril del 2015. Seguint una metodologia de disseny centrat en l’usuari, HANDSON consta de 3 pilots en els què intervenen docents d’educació superior, FP i institut.

El dia 19 de maig comença el segon pilot. Aquest curs en format de MOOC segueix la filosofia del Learning Design Studio (LDS) i té una durada de 5 setmanes (dedicació estimada entre 2-6 hores setmanals). El LDS és un framework per al disseny d’activitats d’aprenentatge seguint un procés de pensar en els usuaris finals, dissenyar, prototipar, avaluar i millorar.

El facilitador principal del curs serà en Yishay Mor, expert en LDS i Senior Lecturer al Educational Technology de l’Open University de UK. Té també diverses publicacions sobre aquesta temàtica i va liderar acadèmicament el MOOC Learning Design for a 21st Century Curriculum (http://www.olds.ac.uk/).

Convidem a tots els docents que tingueu interès a participar en el pilot!

És una oportunitat per a conèixer una nova metodologia de creació de cursos i activitats d’aprenentatge i també de formar part d’un grup de 100 docents de diversos països i backgrounds.

Per a més informació: http://handsonict.eu/2014/05/06/interested-in-brushing-up-your-skills-in-learning-design-ict-for-teaching-and-learning-and-creativity-techniques/

Si us voleu registrar directament: http://riga.uoc.es/moodle/

Podeu seguir-nos a @HandsOn_ICT. El hashtag del pilot serà #handsonpilot2