Jornades: Disseny per l’Aprenentatge: noves eines per a educadors

La Universitat Pompeu Fabra organitza les Jornades: Disseny per l’Aprenentatge: noves eines per a educadors que tindran lloc els dies 11 i 12 de desembre. Durant aquestes jornades podràs participar en diferents activitats relacionades amb el disseny d’activitats d’aprenentatge: Xerrada plenària: Disseny per l’Aprenentatge, A càrrec de Gráinne Conole; Taula rodona sobre experiències d’ús del Entorn Integrat de Disseny per a l’Aprenentatge (ILDE) i Taller pràctic sobre ILDE.

L’equip de HANDSON ICT participarà a la taula rodona de les jornades explicant l’experiència de la tercera edició del MOOC. Aprofitarem aquesta sessió presencial per trobar-nos amb els participants del MOOC en català i poder intercanviar impressions, dubtes, qüestions i experiències. Si vols participar en aquestes tutories presencials pots apuntar-te en aquest doodle.

Posted in 3rd edition MOOC, dissemination